UW PENSIOEN IS BIJ ONS

IN GOEDE HANDEN

Bouwt u pensioen op bij PCN?

Uw pensioenregeling is veranderd

Bekijk de presentatie

Nieuws

PCN steunt ontwikkelingen lokale woningbouw op Bonaire

Met een sterk stijgende groei van de bevolking op Bonaire, stijgt ook de vraag naar sociale woningen. Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland (‘PCN’) heeft dit jaar, als één van de vier consortiumleden, haar financieringssteun aan Fundashon Cas Boneriano (‘FCB’)...

Welkom op de website van Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN). Het pensioenfonds voor iedereen die werkt(e) bij de overheid, het onderwijs of de zorg in Caribisch Nederland. Ontdek via het menu bovenin en/of de knoppen hieronder welke pensioeninformatie voor u interessant is.  Of gebruik de zoekfunctie rechts bovenin. Laat het ons weten als u nog vragen hebt. We vertellen u graag meer over uw pensioen bij PCN .

Ik
ontvang
pensioen

Ik
ben
nieuw
bij PCN

Informatie
voor
werkgevers

Volg-ons-op-facebook

Laatste nieuws

Waarom beleggen we als fonds?

PCN ontvangt pensioenpremies. Een groot deel van die premies beleggen we. Dat doen we om meer geld te verdienen voor de deelnemers van ons pensioenfonds. Zodat uw inkomen voor later kan groeien en we jaarlijks de kans hebben om de pensioenen te indexeren. We beleggen natuurlijk wel tegen acceptabele risico’s en kosten.

Voorzitter

Wij staan voor u klaar

T +599 318 32 18
M +599 416 68 60
E info-statia-saba@pensioenfonds-cn.com